Tapetsering

Hjälp med tapetsering?

Rosensjös Måleri AB erbjuder tjänster inom tapetsering. Genom tapetsering så kan du uppnå en uppseendeväckande förändring i ditt hem eller om du vill det så kan det helt enkelt vara en förbättring av kvalité på din hemmiljö! Vi erbjuder våra tjänster och med det så ingår vår kunnighet, vårt tålamod och generell respekt för konsten att tapetsera.

Det finns fördelar med att måla väggar och det finns fördelar med att tapetsera. Med tapetsering så kan du enkelt få fram mönster och byta karaktär i ditt rum och det är kanske exakt den förändringen som du alltid har velat ha.

Som vi nämnde tidigare så tar det precision för att arbetet ska uppnå en eftersträvansvärd kvalité och det är därför som du bör välja oss eftersom vi alltid strävar efter att kunden ska vara så nöjd som möjligt med vårt arbete.
Är du intresserad av andra tjänster likt målning eller lackering? Tryck på länkarna för att läsa mer!

Ett barnrum får ett rejält lyft med populär tapet!
Anlita oss för ditt nästa projekt, vi hjälper dig med ROT-Avdraget.

Rot-avdrag

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad (rot) och för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

Så här fungerar rot- och rutavdraget

Du som köper rot- eller rut tjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Företaget drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.
Här kan ni läsa mer vad som gäller om rot- och rutavdraget