Om rosensjös måleri

Vilka är vi

Rosensjös Måleri är ett företag som verkat i Karlskoga sedan 2015. Ägare Dennis Kohlscheen som tidigare varit anställd målare ville testa sina egna vingar som egen företagare och står idag med 10 anställda inklusive 1 lärling. Vi har vårt huvudkontor på Hangarvägen 34 i Karlskoga.

Vi är ett team som utför alla slags måleriarbeten och tapetsering av nybyggnation och renoveringar, vi målar både inomhus och utomhus och lägger all fokus på kvalitet. Därför jobbar vi noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. På det sättet kan vi garantera det bästa möjliga resultat. Vi arbetar både mot företag och privata kunder.

Vi har mycket samarbete med andra entreprenörer så som snickare, elektriker, rörmokare, maskinentreprenörer, montörer inom glasmästeri, stålkonstruktioner och aluminium samt prefabföretag.

Vi brinner alltid för god service

Vår största kundgrupp är idag företag, där vi målar mycket industrilokaler, renrum, kontor och andra arbetsrum där det är efterfrågas höga kvalitetskrav. Vi har även en industrilackering på Hangarvägen där vi blästrar och lackerar allt från maskindelar, lastbilar, utomhusmöbler, stålkonstruktioner m.m. Vi utför även sprutmålning av köksluckor, dörrar, andra möbler och mycket annat tänkbart.

Vi brinner alltid för god service och en nöjd kund!