Sprutförzinkning

Vi kan sprutförzinkning!

Vi på Rosensjös Industrilackering AB har god erfarenhet av sprutförzinkning och erbjuder våra tjänster till oavsett vart i landet du befinner dig eller bedriver din verksamhet. Frakta produkten till oss så utför vi jobbet. Vi ordnar allting åt dig och sätter upp en plan baserad på dina önskemål och preferenser.

Vi jobbar med både företag och privatpersoner, det är bara att kontakta oss om du finns i Karlskoga eller Degerfors och om du behöver ett företag som erbjuder dig kvalitétstjänster och kan utföra jobbet snabbt, smidigt och punktligt.

Vi finns i Karlskoga men vi är även verksamma i Degerfors. Kontakta oss gärna om du har några frågor.
Sprutförzinkning skyddar mot korrosion och rost.
Delar som levererats till oss. Vi utför sprutförzinkning och returnerar godset.

Information om sprutförzinkning

Med sprutförzinkning så kan man belägga ett material med en yta av ett zinklager genom att jämnt spruta zink mot materialet. Materialet blästras först och sedan smälts zinken i en gaslåga eller ljuslåga för att sedan kastas mot ytan med hjälp av tryckluft.

Metoden används för att skydda större produkter och mer komplexa konstruktioner mot korrosion och rost. Man får en jämn och fin yta efter processen vilket gör att man kan måla materialet efteråt om man vill det.