Lackering

Lackering av köksluckor

Vi erbjuder en tjänst som är både miljövänlig och som brukar anses vara ett av de bästa alternativen när det gäller lackering och skydd mot t ex väder och korrosion.

All lackering kräver förbehandlingar och det fixar vi åt dig! Vad det krävs för förbehandling brukar variera men vi hjälper dig välja det som är lämpligt för just ditt arbete och vi sätter upp en plan och en tidsram och vi håller oss till båda så att allt förblir bekvämt för dig.

Vårt främsta mål är att du som kund ska bli nöjd med det utförda arbetet och därför så tar vi dina önskemål till hänsyn och hjälper dig om du inte riktigt vet exakt vad du vill ha.
Vi förbehandlar och lackerar dina köksluckor!
Ett rejält lyft för köket.

Lackering av dörrar

Vi utför arbetet i flera steg. Det första är att förbehandla genom grundlig rengöring. Sedan påbörjar vi en process där pulvret görs statiskt med hjälp av en elektrisk laddning och därigenom fastnar pulver partiklarna på föremålet när de sprutas på med hjälp av tryckluft. Efter appliceringen av pulverlacken så måste ytan härdas och det görs genom att utsätta föremålet för hög temperatur en viss tid.

Det finns olika sorters pulverlackering, vi hjälper dig bestämma vilken som passar dig bäst.

Är du intresserad av andra tjänster likt målning eller tapetsering? Tryck på länkarna för att läsa mer!