Målning

Vi sätter färg på din vardag

Vi specialiserar oss inom måleri och vi erbjuder våra tjänster till dig. Vi förverkligar dina ideer och ser tilla att utföra arbetet så snabbt och smidigt som möjligt. Har du inga ideer så hjälper vi dig genom att ta fram olika förslag.

Vi utför allt inom traditionellt måleri och vi sätter värde på att du som kund blir nöjd med det arbete som vi utför. Vi har erfarenhet och vi skapar en miljö där du som kund kan känna dig trygg genom att se till att störa din vardag så lite som möjligt under arbetets gång.

Att vara punktliga är vår viktigaste prioritering eftersom smidighet alltid är det mest bekväma och vi ser till att alltid bevara en bra miljö under arbetets gång.

Vi målar inomhus och utomhus, vi utför all sorts arbete som ingår i de traditionella måleritjänsterna. Rosensjös Måleri AB finns i Karlskoga men vi är även verksamma i Degerfors. Kontakta oss gärna om du har några frågor om områden längre bort!

Är du intresserad av andra tjänster likt tapetsering eller lackering? Tryck på länkarna för att läsa mer!

Vi använder oss utav vår egna skylift när vi är ute på olika projekt.
Vi arbetar mot både företag och privatpersoner så man kan utnyttja ROT-avdraget.

Rot-avdrag

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad (rot) och för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

Så här fungerar rot- och rutavdraget

Du som köper rot- eller rut tjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Företaget drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort.
Här kan ni läsa mer vad som gäller om rot- och rutavdraget